Gratis Proefles

Omdat ik het belangrijk vind dat jij een rijschool kiest die bij jou past, krijg je bij De Rijbewijsfabriek altijd een gratis proefles van 60 minuten. Op die manier heb je geheel vrijblijvend de kans om kennis te maken met De Rijbewijsfabriek.

Geen wachtlijst, direct beginnen!

Op dit moment kent De Rijbewijsfabriek geen wachtlijst. Wil je beginnen met rijles? Dan kan je bij De Rijbewijsfabriek dus direct van start! Wil je je direct inschrijven? Gebruik dan onderstaande knop.

Gratis Proefles

Omdat ik het belangrijk vind dat jij een rijschool kiest die bij jou past, krijg je bij De Rijbewijsfabriek altijd een gratis proefles van 60 minuten. Op die manier heb je geheel vrijblijvend de kans om kennis te maken met De Rijbewijsfabriek.

Geen wachtlijst, direct beginnen!

Op dit moment kent De Rijbewijsfabriek geen wachtlijst. Wil je beginnen met rijles? Dan kan je bij De Rijbewijsfabriek dus direct van start! Wil je je direct inschrijven? Gebruik dan onderstaande knop.

Rijopleiding In Stappen

De Rijbewijsfabriek werkt volgens de RIS-methode. RIS staat voor Rijopleiding In Stappen. Met deze methode leer je stap-voor-stap autorijden. Deze opleiding biedt je meer structuur en inzicht dan een gewone autorijopleiding.

De rijopleiding bestaat 46 stappen (scripts) onderverdeeld in 4 modules:

1. De auto bedienen en beheersen.
2. Makkelijke acties en verkeerssituaties.
3. Moeilijke acties en verkeerssituaties.
4. Veilig en verantwoord rijden.

Iedere module sluit je af met een toets. De eerste 2 bij je rijinstructeur, de 3e en 4e bij het CBR. (module 3: tussentijdse toets / module 4: examen)

De Rijopleiding In Stappen is alleen te volgen bij speciaal getrainde instructeurs. Uiteraard ben ik gecertificeerd RIS-rijinstructeur.

Meer info over de Rijopleiding In Stappen vind je bij het CBR.

lessen met faalangst

Heb je last van faalangst? Dan ben jij ook bij De Rijbewijsfabriek aan het juiste adres. Ik ben gecertificeerd faalangstinstructeur. Dat betekent dat ik opgeleid ben om ook mensen met faalangst zo goed mogelijk te kunnen begeleiden naar het rijbewijs.

snel je rijbewijs

Meerdere uren per week lessen, en zo snel je rijbewijs* halen? Ook dat kan!

*: afhankelijk van de wachttijden bij het CBR

Alles in de app!

Ik maak gebruik van zgn. rijschoolsoftware. Hiermee houd ik de planning, administratie en jouw vorderingen bij.

Jij als leerling kan gebruik maken van de speciale leerlingapp/-portal. Hierin vindt je alle voor jou belangrijke informatie over je rijopleiding.

 

Je hebt er een overzicht van al je lessen, je vorderingen, en een overzicht van al je facturen en betalingen.

Ook herinnert de app je een dag van te voren nog even aan je rijles! Zo kan je er nooit meer een vergeten.

Online Theoriecursus

Om je voor te bereiden op je theorie-examen raad/bied ik de theoriecursus van iTheorie aan. De cursus bestaat uit:

 

  • Compleet digitaal theorieboek
  • Deeltoetsen na elk hoofdstuk
  • 50 complete theorie-examens zoals bij het CBR
  • Lesfilms voor de gevaarherkenning
  • Instructiefilms voor de praktijklessen
  • Geschikt voor dyslexie: alles kan worden voorgelezen
  • Complete verkeersbordenbijlage
  • Gratis herhalingscursus (alle theorie-examens nogmaals)

Liever een "ouderwets" boek?

 

Als rijschool kan ik voor jou natuurlijk ook aan andere leermiddelen komen. Denk bijv, aan theorie-boeken, of codes voor het oefenen van theorie-examens online.

 

Ben je geïnteresseerd in iets wat je zo niet direct hier op de site bent tegen gekomen? Neem dan even contact met me op, dan kan ik je vast verder helpen!

Pinnen

 

Na afloop van je les betaal je je rijles per PIN. Uiteraard kan dit ook contactloos.

 

 De Rijbewijsfabriek werkt uit veiligheidsoverwegingen geheel zonder contant geld.

2todrive

2todrive maakt het mogelijk om te beginnen met rijles vanaf dat je 16,5 jaar oud bent. Als je 17 bent mag je afrijden. Tot je 18e rijdt je onder begeleiding van coaches die je zelf kiest.

Meer informatie vindt je op www.2todrive.nl, of neem even contact met mij op. Ik leg je graag e.e.a. uit.
Werkgebied

Ik rijd vanaf Eelde-Paterswolde op grofweg de lijn Groningen-Assen en omgeving.

Examen doen in Groningen of Assen

De Rijbewijsfabriek is strategisch gevestigd tussen CBR examencentrum Groningen en CBR examencentrum Assen in.

Jij kan dus zelf kiezen waar je graag je praktijkexamen doet! Tijdens je proefles/rijlessen kan ik je helpen een voor jou passende keuze te maken.

cadeaubonnen

Verras een ander met een cadeaubon van De Rijbewijsfabriek! Leuk voor een verjaardag, diploma, kerst, of noem het maar op!

De cadeaubonnen zijn in iedere waarde tot €250,- te verkrijgen, en zijn te besteden aan alle diensten en producten die De Rijbewijsfabriek aanbiedt. De cadeaubonnen zijn tot 2 jaar na afgiftedatum geldig, niet inwisselbaar voor geld.

Je krijgt de cadeaubon in een luxe geschenkenveloppe met strik. Je cadeaubon wordt dus helemaal geef-klaar afgeleverd!
(anti) Slipcursus

Ik mag de leerlingen die bij mij slagen een korting aanbieden voor een (anti) slipcursus bij Safety Experience Center - Rosmalen.

De cursus kost je dan slechts €69,50. Normaal gesproken betaal je €129,- voor deze cursus, dus deze actie bespaart je bijna 60 euro!

Naast dat dit natuurlijk een mooie korting is, weet ik uit ervaring dat zo'n cursus erg leerzaam, maar vooral ook erg leuk is om te doen! Wat mij betreft een aanrader!
Friso Vermeer
RIS-rijinstructeur (cat. B) / eigenaar De Rijbewijsfabriek
Als "jonge" rijinstructeur ben ik volledig op de hoogte van de laatste stand van zaken op het gebied van de verkeerswet- & regelgeving. Ook blijf ik voortdurend bezig mijn kennis op peil te houden en uit te breiden. Jouw rijopleiding is hierdoor volledig en actueel.

Om jouw kans van slagen bij het examen te vergroten, rijd ik zo vaak mogelijk mee met toetsen en examens. Hierdoor kan ik mijn eerder opgedane ervaring met jou delen.

Ik vind het belangrijk dat jouw rijopleiding bij jou past. Ik hou rekening met wat voor een type leerling jij bent. De één is een beelddenker, de ander wil gesproken tekst, en weer een ander wil iets vooral vaak zelf kunnen doen.

In het begin van je opleiding bepalen we samen welke vorm jouw voorkeur heeft. Ik pas mijn manier van lesgeven aan jouw voorkeursleerstijl aan. Tijdens de rijlessen vraag ik je regelmatig naar wat voor jou goed heeft gewerkt, en pas ik mijn lesstijl daar waar nodig opnieuw aan.

De Rijbewijsfabriek, dat ben ik. Jij hebt altijd direct de juiste persoon te pakken, en ik kan zo veel mogelijk rekening houden met jouw wensen.

Zo maak ik jouw rijopleiding persoonlijk.
De lesauto

Je krijgt les in een Peugeot 308 1.6 BlueHDI. Deze moderne auto heeft alles aan boord om jou goed te leren autorijden.

De bestuurdersstoel en het stuur zijn in alle richtingen te verstellen waardoor je altijd een met ontspannen maar goede zit aan je lessen kan beginnen.

De "cockpit" is overzichtelijk en vrij van alles wat je niet direct tijdens het rijden nodig hebt. Doordat je niet wordt afgeleid, blijft je aandacht precies waar het moet zijn.

Alle overige instellingen, zoals bijvoorbeeld de parkeerhulp, active lane departure warning, zijn via een overzichtelijk touchscreen in te stellen.

De krachtbron van de auto behoort tot de schoonste verbrandingsmotoren op dit moment.

Jouw rijschool in:

Eelde, Paterswolde, Eelderwolde, Assen, De Punt, Yde, Tynaarlo, Vries, Haren, Glimmen, Zuidlaren, Peize, Donderen, Hoogkerk, Groningen, en omgeving.