Gratis Proefles

Omdat ik het belangrijk vind dat jij een rijschool kiest die bij jou past, krijg je bij De Rijbewijsfabriek altijd een gratis proefles van 60 minuten. Op die manier heb je geheel vrijblijvend de kans om kennis te maken met De Rijbewijsfabriek.

Gratis Proefles

Omdat ik het belangrijk vind dat jij een rijschool kiest die bij jou past, krijg je bij De Rijbewijsfabriek altijd een gratis proefles van 60 minuten. Op die manier heb je geheel vrijblijvend de kans om kennis te maken met De Rijbewijsfabriek.

Rijopleiding In Stappen

De Rijbewijsfabriek werkt volgens de RIS-methode. RIS staat voor Rijopleiding In Stappen. Met deze methode leer je stap-voor-stap autorijden. Deze opleiding biedt je meer structuur en inzicht dan een gewone autorijopleiding. Bovendien maak je met deze methode heel efficiënt gebruik van je lestijd. Je leert zo beter, en met zo weinig mogelijk lessen.

De rijopleiding bestaat 46 stappen (scripts) onderverdeeld in 4 modules:

1. De auto bedienen en beheersen.
2. Makkelijke acties en verkeerssituaties.
3. Moeilijke acties en verkeerssituaties.
4. Veilig en verantwoord rijden.

Iedere module sluit je af met een toets. De eerste 2 bij je rijinstructeur, de 3e en 4e bij het CBR. (module 3: tussentijdse toets / module 4: examen)

De Rijopleiding In Stappen is alleen te volgen bij speciaal getrainde instructeurs. Uiteraard ben ik gecertificeerd RIS-rijinstructeur. (RIS2.0)

Meer info over de Rijopleiding In Stappen vind je bij het CBR.

lessen met faalangst

Heb je last van faalangst? Dan ben jij ook bij De Rijbewijsfabriek aan het juiste adres. Ik ben gecertificeerd faalangstinstructeur. Dat betekent dat ik opgeleid ben om ook mensen met faalangst zo goed mogelijk te kunnen begeleiden naar het rijbewijs.

snel je rijbewijs

Meerdere uren per week lessen, en zo snel je rijbewijs* halen? Ook dat kan!

*: afhankelijk van de wachttijden bij het CBR

Alles in de app!

Ik maak gebruik van zgn. rijschoolsoftware. Hiermee houd ik de planning, administratie en jouw vorderingen bij.

Jij als leerling kan gebruik maken van de speciale leerlingapp/-portal. Hierin vindt je alle voor jou belangrijke informatie over je rijopleiding.


Je hebt er een overzicht van al je lessen, je vorderingen, en een overzicht van al je facturen en betalingen.

Ook herinnert de app je een dag van te voren nog even aan je rijles! Zo kan je er nooit meer een vergeten.

Online Theoriecursus

Om je voor te bereiden op je theorie-examen raad/bied ik de theoriecursus van iTheorie aan. De cursus bestaat uit:


  • Volledige theoriestof
  • 9 theorielessen
  • 9 toetsen
  • 38 series oefenvragen
  • 50 complete theorie-examens zoals bij het CBR
  • Lesfilms voor de gevaarherkenning
  • Instructiefilms voor de praktijklessen
  • Geschikt voor dyslexie: alles kan worden voorgelezen
  • Complete verkeersbordenbijlage
  • Gratis herhalingscursus

Pinnen

 

Na afloop van je les betaal je je rijles per PIN. Uiteraard kan dit ook contactloos.

 

 De Rijbewijsfabriek werkt uit veiligheidsoverwegingen geheel zonder contant geld.

2todrive

2todrive maakt het mogelijk om te beginnen met rijles vanaf dat je 16,5 jaar oud bent. Als je 17 bent mag je afrijden. Tot je 18e rijdt je onder begeleiding van coaches die je zelf kiest.

Meer informatie vindt je op www.2todrive.nl, of neem even contact met mij op. Ik leg je graag e.e.a. uit.
Werkgebied

Ik rijd vanaf Eelde-Paterswolde op grofweg de lijn Groningen-Assen en omgeving.

Examen doen in Groningen of Assen

De Rijbewijsfabriek is strategisch gevestigd tussen CBR examencentrum Groningen en CBR examencentrum Assen in.

Jij kan dus zelf kiezen waar je graag je praktijkexamen doet! Tijdens je proefles/rijlessen kan ik je helpen een voor jou passende keuze te maken.
Friso Vermeer
RIS-rijinstructeur (cat. B) / eigenaar De Rijbewijsfabriek
Als "jonge" rijinstructeur ben ik volledig op de hoogte van de laatste stand van zaken op het gebied van de verkeerswet- & regelgeving. Ook blijf ik voortdurend bezig mijn kennis op peil te houden en uit te breiden. Jouw rijopleiding is hierdoor volledig en actueel.

Om jouw kans van slagen bij het examen te vergroten, rijd ik zo vaak mogelijk mee met toetsen en examens. Hierdoor kan ik mijn eerder opgedane ervaring met jou delen.

Ik vind het belangrijk dat jouw rijopleiding bij jou past. Ik hou rekening met wat voor een type leerling jij bent. De één is een beelddenker, de ander wil gesproken tekst, en weer een ander wil iets vooral vaak zelf kunnen doen.

In het begin van je opleiding bepalen we samen welke vorm jouw voorkeur heeft. Ik pas mijn manier van lesgeven aan jouw voorkeursleerstijl aan. Tijdens de rijlessen vraag ik je regelmatig naar wat voor jou goed heeft gewerkt, en pas ik mijn lesstijl daar waar nodig opnieuw aan.

De Rijbewijsfabriek, dat ben ik. Jij hebt altijd direct de juiste persoon te pakken, en ik kan zo veel mogelijk rekening houden met jouw wensen.

Zo maak ik jouw rijopleiding persoonlijk.

Jouw rijschool in:

Eelde, Paterswolde, Eelderwolde, Assen, De Punt, Yde, Tynaarlo, Vries, Haren, Glimmen, Zuidlaren, Peize, Donderen, Hoogkerk, Groningen, en omgeving.