Altijd een gratis proefles!
Altijd een gratis proefles!
Altijd een gratis proefles!

OK Theorie

OK Theorie van De Rijbewijsfabriek biedt jou een theorieopleiding (cat B. / personenauto) met al het beste van alle andere manieren van theorie leren bij elkaar!

 

  • Je leert het grootste deel in je eigen tijd en tempo.
  • Je hoeft er de deur niet voor uit.
  • Je hebt een stok achter de deur om het leren "echt even te gaan doen".
  • Door deeltoetsen, oefenexamens en de lessen weet je precies wat je al wel/niet snapt.
  • Je hebt een "hulplijn" voor als je even vastloopt.
  • Je leert de theorie echt te begrijpen waardoor het makkelijker blijft hangen.
  • Je verhoogt je slagingskans voor je theorie-examen.

OK Theorie bestaat uit:

 

  • de online theoriecursus van iTheorie
  • 6 uur Online Klassikaal Theorieles
  • 1 uur online één-op-één begeleiding
en kost:
€125,-
De online lessen zijn 2x per week, op dinsdag- en vrijdagavond van 20:00 tot ±21:30. In totaal gaat het om 4 lessen van 1,5 uur. Je bent dus zo'n twee weken met OK Theorie bezig.

LET OP! I.v.m. de sterk opgelopen wachttijden voor het theorie-examen bij het CBR als gevolg van de coronacrisis, vinden de lessen tijdelijk alleen op dinsdag plaats. Je bent dan dus niet twee, maar vier weken bezig met OK Theorie.

Startdata waar je op dit moment uit kan kiezen (onder voorbehoud van beschikbaarheid):

- 11 mei 2021
- 8 juni 2021

Je "hulplijn" (1 uur één-op-één) begeleiding kan je naar keuze inzetten. Neem daarvoor contact op, en we gaan in overleg om samen z.s.m een moment hiervoor te plannen.

Heb je meer 1-op-1 begeleiding nodig? Dan kan dat natuurlijk ook. Hiervoor betaal je €30,- per 60 minuten.
aanmelden
meer informatie
(verder lezen)
Alle voordelen op een rijtje:
eigen tijd en tempo, thuis
Net als bij thuisstudie met een boek (eventueel aangevuld met oefenexamens) of een online theorie cursus, werk je voor het grootste deel in je eigen tijd en tempo. En je hoeft er de deur niet voor uit!
stok achter
de deur
Omdat je natuurlijk wel mee wilt kunnen doen met de 2 online lessen per week, heb je een goede stok achter de deur voor de momenten dat je even iets meer moeite moet doen om de motivatie voor het leren te vinden.
begrijpen
herhalen
Tijdens de lessen ligt de focus op het begrijpen van de theorie, en niet zozeer, op het erin stampen van feitjes en weetjes. Je zal merken dat, doordat je de theorie leert begrijpen, deze makkelijker blijft hangen.

Nieuwe kennis blijft daarnaast ook beter in je geheugen als je vaak herhaalt. Bij OK Theorie ben je op meerdere momenten, op een andere manier met dezelfde stof bezig. Ook deze herhaling zorgt ervoor dat je de theorie makkelijker onthoudt.
backup
hulplijn
Het deelnemen aan de lessen alleen al helpt je ook verder de theorie begrijpen. Natuurlijk wordt de stof doorgenomen door je docent, maar ook het horen van vragen van je klasgenoten, en de interactie die je eventueel met ze hebt, helpt jou verder in het begrip van de theorie.

Kom je er alsnog niet uit? Dan heb je altijd nog je uur 1-op-1 begeleiding die je als hulplijn in kan zetten.
snel klaar voor
je examen
Met OK Theorie heb je 2 lessen van 1,5 uur per week. Als je deze lessen thuis ook goed voorbereid, zou je in 2 weken klaar moeten kunnen zijn voor je theorie-examen. Je theorie leren met OK Theorie gaat dus ook nog eens best snel.

Tijdens de lessen ligt de focus vooral op de hoofdlijnen en aandachtspunten, en het doornemen van vragen. Je zal er daarom niet snel tegenaan lopen dat het tempo van de rest van de klas veel hoger of lager ligt dan jouw tempo. Zo blijven de lessen ook nog eens goed te behappen en zit je niet, zoals bv bij een 1-daagse cursus, een lange dag te blokken om dan ook nog een examen erachteraan te moeten doen.
hogere
slagingskans
Met OK Theorie onthoudt je de theorie beter doordat je veel hebt herhaald, en begrijp je de theorie beter door de uitleg van je docent en de interactie met je klasgenoten. Je bent zo beter voorbereid voor je examen en zal een hogere kans van slagen hebben.
(minder lezen)

Jouw rijschool in:

Eelde, Paterswolde, Eelderwolde, Assen, De Punt, Yde, Tynaarlo, Vries, Haren, Glimmen, Zuidlaren, Peize, Donderen, Hoogkerk, Groningen, en omgeving.